LR Серии - Устойчиви при изтичане, ситема „Centre Drive”

Тъй като фирма Cargo Floor си постави за цел да утежнява околната среда възможно най-малко (изтичането на продукти на пътя вече се счита за престъпление, свързано с околната среда), то съдържащите се в отпадъчните продукти течности трябва да бъдат транспортирани по безопасен и екологосъобразен начин.   Фирма Cargo Floor има над 15-годишен опит със своите уникални решения за 100% непроникваеми подвижни подове, при които в предната част на ремаркето е монтирана система за задвижване на пода. За да бъде концепцията за непропускливост по-лесна и по-достъпна за по-голямата целева група, фирма Cargo Floor разработи уникален и специален принцип за подове, при който стандартното задвижващо устройство може да бъде монтирано, както обикновено, под пода. Изпитвана от години, тази специална концепция за непропускливост се доказа като най-доброто решение за предотвратяване на изтичането на течности на пътя.  

Предимство с тегло и обем

За разлика от системата за 100% непропускливост, потребителят няма нужда да прави никакви промени в автомобила, за да използва тази система.  

Подложка със здрава опора

С придобиването на уникалната подложка на тази система, стандартната подложка на пода няма да бъде необходима повече. Лесния принцип на прищракване на профилите прави инсталирането бързо и лесно както при нови, така и при модернизирани съоръжения. Използва се масивен водач с плъзгачи, който се монтира по цялата дължина на пода под подвижните подови профили.
Cargo Floor moving floor transport system: subdeck and profiles Leak Resist

Без уплътняващ профил

Това, което прави тази система за непропускливост уникална, е че НЕ СЕ използва никакъв уплътняващ профил. Също така, продуктът не влиза в контакт с масивния водач по време на транспортиране.  

Deckslat (подови профили)

Има 2 вида подвижни подови профили:
Cargo Floor moving floor transport system: aluminium profile Leak Proof Cargo Floor moving floor transport system: aluminium profile Leak Proof HD
7/133 стандартен профил 10/133 HD профил (предназначен за тежък режим)
  Като алтернатива, може да изберете и опцията със стоманени профили. Пространството между подвижните профили на пода е до голяма степен самопочистващо се, но въпреки това,  благодарение на неговата подходяща форма, може лесно и ефективно да се почиства с метла или с водоструйка.   ТАЗИ СИСТЕМА Е НАЙ-ДОБРОТО РЕШЕНИЕ ЗА ЗАЩИТА НА ОКОЛНАТА СРЕДА ОТ ПРЕПАРАТИ И ТЕЧНИ ВЕЩЕСТВА, СЪДЪРЖАЩИ СЕ В ПРЕВОЗВАНИЯ ОТПАДЪЧЕН МАТЕРИАЛ. При системата „Centre Drive” всяко изтичане, което би могло да възникне, ще бъде само в зоната на контакт между задвижващата система и подовите профили.